Mandalina Besin Değerleri - Mandalina Kaç Kalori
Mandalina Besin Değerleri - Mandalina Kaç Kalori
Mandalina Besin Değerleri - Mandalina Kaç Kalori Mandalina İçeriğindeki vitamin, mineral, protein, karbonhidrat, yağ ve diğer faydalı besin maddelerinin detayları , Mandalina faydaları veya zararları nelerdir bu makalede, Mandalina sağlık açısından önemi. Meyvelerin besin değerleri nelerdir.
Prsiyen Ölçüsü 100gr
Servings 1
- Amount Per Serving
- Kalori 53.2
- % Daily Value *
- Toplam Yağ 0.30g1%
- Sodyum 2.00mg1%
- Potasyum 180mg6%
- Toplam Karbonhidrat 9.00g3%
- Şeker 6.23g
- Protein 0.70g2%
- Vitamin A 50%
- Vitamin C 30%
- Kalsiyum 35%
- Demir 0.30%
- Riboflavin (mg) 0.281%
- Niyasin (mg) 0.032%
- Vitamin B6 0.099%
- Fosfor 31%
- Çinko 0.12%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Mandalinanın, bağışıklığı güçlendirdiğini kaydeden Enç, “1 su bardağı mandalina diliminde günlük önerilen
C vitamini tüketiminin yarısından daha fazlası vardır. C vitamini sağlıklı cilt ve dokuların oluşumu ve devamlılığı için gereklidir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini artırır, kalp hastalık riskini azaltır.
C vitamini ile akciğer, meme, kolon, yemek borusu ve mide kanseri gibi bazı kanser türlerinin oluşumunu önler. Zengin C vitamini vücutta kollajen sentezi için hayati öneme sahiptir.
Kollajen yaraların hızlı iyileşmesini sağlar, tendonları, bağları, kemikleri ve kan damarlarını bir arada tutar. C vitamini aynı zamanda besinlerle alınan demir mineralinin emilimini de artırır. Kemiklere birebir.
Mandalinada bolca bulunan A vitamini göz sağlığı, sağlıklı kemikler ve hücre büyümesi için gereklidir. Mandalinada bulunan A vitamini üreme sağlığı ve hücreler arası iletişimde önemlidir. Öte yandan beta kriptoksantinden zengin bu meyve iltihap gelişme olasılığını yarı yarıya azaltır” ifadelerini kullandı.
Ingredients
Directions
Mandalinanın, bağışıklığı güçlendirdiğini kaydeden Enç, “1 su bardağı mandalina diliminde günlük önerilen
C vitamini tüketiminin yarısından daha fazlası vardır. C vitamini sağlıklı cilt ve dokuların oluşumu ve devamlılığı için gereklidir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini artırır, kalp hastalık riskini azaltır.
C vitamini ile akciğer, meme, kolon, yemek borusu ve mide kanseri gibi bazı kanser türlerinin oluşumunu önler. Zengin C vitamini vücutta kollajen sentezi için hayati öneme sahiptir.
Kollajen yaraların hızlı iyileşmesini sağlar, tendonları, bağları, kemikleri ve kan damarlarını bir arada tutar. C vitamini aynı zamanda besinlerle alınan demir mineralinin emilimini de artırır. Kemiklere birebir.
Mandalinada bolca bulunan A vitamini göz sağlığı, sağlıklı kemikler ve hücre büyümesi için gereklidir. Mandalinada bulunan A vitamini üreme sağlığı ve hücreler arası iletişimde önemlidir. Öte yandan beta kriptoksantinden zengin bu meyve iltihap gelişme olasılığını yarı yarıya azaltır” ifadelerini kullandı.