Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir? ( Et Kavurma  Kaç Kalori ) , Et Kavurma  İçeriğindeki vitamin, mineral, protein, karbonhidrat, yağ ve diğer faydalı besin maddelerinin  detayları , Et Kavurma  faydaları veya zararları nelerdir bu makalede, Et Kavurma  sağlık açısından önemi.

Kavurma Besin Özeti

217
 
12,32g
 
0g
 
24,8g
Et Kavurma (100 g) içinde ortalama 217 kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %0 karbonhidrat, %47 protein.

Yazarözer çaylıKategori, DifficultyIntermediate

Nutrition Facts

Prsiyen Ölçüsü 100gr


Amount Per Serving
Kalori 217
% Daily Value *
Toplam Yağ 12.32g19%
Doymuş Yağ 5.25g27%
Kolesterol 103mg35%
Sodyum 93mg4%
Potasyum 325mg10%
Toplam Karbonhidrat 0g
Diyet Lif 0g
Şeker 0g
Protein 24.8g50%

Vitamin A 27.78%
Vitamin C 10.22%
Kalsiyum 14.92%
Demir 1.87%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Yields1 Porsiyon
Hazırlama Zamanı30 dakikaPişme Zamanı1 sToplam Zaman1 s 30 dakika

Et Kavurma Malzemeleri
 1 kg koyun but
 100 g kuyruk yağı
 1 pinch tuz
 1 pinch kekik
 1 pinch tuz

1

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

2

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

kaynak: icerigi.com

Ingredients

Et Kavurma Malzemeleri
 1 kg koyun but
 100 g kuyruk yağı
 1 pinch tuz
 1 pinch kekik
 1 pinch tuz

Directions

1

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

2

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın