Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?
Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?
Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir? ( Et Kavurma Kaç Kalori ) , Et Kavurma İçeriğindeki vitamin, mineral, protein, karbonhidrat, yağ ve diğer faydalı besin maddelerinin detayları , Et Kavurma faydaları veya zararları nelerdir bu makalede, Et Kavurma sağlık açısından önemi.
Kavurma Besin Özeti
217 | 12,32g | 0g | 24,8g |
Et Kavurma (100 g) içinde ortalama 217 kalori mevcut. |
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %0 karbonhidrat, %47 protein. |
Prsiyen Ölçüsü 100gr
- Amount Per Serving
- Kalori 217
- % Daily Value *
- Toplam Yağ 12.32g19%
- Doymuş Yağ 5.25g27%
- Kolesterol 103mg35%
- Sodyum 93mg4%
- Potasyum 325mg10%
- Toplam Karbonhidrat 0g
- Diyet Lif 0g
- Şeker 0g
- Protein 24.8g50%
- Vitamin A 27.78%
- Vitamin C 10.22%
- Kalsiyum 14.92%
- Demir 1.87%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
kaynak: icerigi.com
Ingredients
Directions
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
İlk yorum yapan olun