Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir? ( Et Kavurma  Kaç Kalori ) , Et Kavurma  İçeriğindeki vitamin, mineral, protein, karbonhidrat, yağ ve diğer faydalı besin maddelerinin  detayları , Et Kavurma  faydaları veya zararları nelerdir bu makalede, Et Kavurma  sağlık açısından önemi.

Kavurma Besin Özeti

217
 
12,32g
 
0g
 
24,8g
Et Kavurma (100 g) içinde ortalama 217 kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %0 karbonhidrat, %47 protein.
YazarbodyforumKategori, ZorlukOrta Düzey

Besin Değerleri

Porsiyon Miktarı 100gr


Porsiyon Başına Miktar
Kalori 217
% Günlük Değer *
Toplam Yağ 12.32g19%
Doymuş Yağ 5.25g27%
Kolesterol 103mg35%
Sodyum 93mg4%
Potasyum 325mg10%
Toplam Karbonhidrat 0g
Diyet Lifi 0g
Şekerler 0g
Protein 24.8g50%

A Vitamini 27.78%
C Vitamini 10.22%
Kalsiyum 14.92%
Demir 1.87%

* Günlük Yüzde Değerler 2.000 kalorilik bir diyete dayanmaktadır. Günlük değeriniz, kalori ihtiyaçlarınıza bağlı olarak daha yüksek veya daha düşük olabilir.

Verim1 Porsiyon
Hazırlama Süresi30 dakikaPişirme Süresi1 saatToplam Süre1 saat 30 dakika
Et Kavurma Malzemeleri
 1 kg koyun but
 100 gr kuyruk yağı
 1 tutam tuz
 1 tutam kekik
 1 tutam tuz
1

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

2

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

kaynak: icerigi.com

Malzemeler

Et Kavurma Malzemeleri
 1 kg koyun but
 100 gr kuyruk yağı
 1 tutam tuz
 1 tutam kekik
 1 tutam tuz

Talimatlar

1

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

2

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Et Kavurma Besin Değerleri Nelerdir?

Bunlarda İlginizi Çekebilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın